Tecnosolucions

Realitzem treballs de custòdia, digitalització, destrucció confidencial, comandes periòdiques de documentació, etc. Els nostres serveis poden ser sol•licitants per empreses públiques, privades i per qualsevol particular.

Estem en constant evolució amb un programa propi, desenvolupat i evolucionat específicament per a la gestió de documentació, que ens permet adaptar-nos amb senzillesa i rapidesa a les necessitats operatives del client.

Disposem de la maquinària necessària per executar tot tipus de treballs així com del servei de transport necessari: furgonetes i camions de qualsevol capacitat, servei de ploma, servei de plataformes elevadores, entre altres.

El tractament documental de la informació a desenvolupar sempre s'analitza minuciosament entre els tècnics de Tecnosolucions i el client, salvaguardant el màxim possible la identitat d'origen.

Servilògic

Amb aquest nou servei es pretén agrupar serveis que ja s’estan donant i ampliar-los amb noves possibilitats que ens permeten les nostres instal·lacions i capacitat. Així tenim que als serveis de manipulats que s’estaven prestant s’inclouen els serveis de:

Outsourcing Producció: ensamblat Packaging i Paletitzat Producció: Transformats Logística Inversa Gestió Centres de Logísitca Gestió suministres

AsprosArt

Taller artesanal que té com a objectiu treballar i potenciar la creativitat de les persones amb discapacitat, a partir de materials reutilitzats.

Aconseguint diversos propòsits i objectius: estimular l’esperit creatiu, aportar una extensa varietat de productes artesanals exquisits i exclusius al mercat i recolzar la sostenibilitat mitjançant l’elaboració dels regals amb materials reciclats.

Una particularitat important dels productes artesanals d’asprosArt és que el regal es pot personalitzar, adaptar i diferenciar segons les necessitats, preferències i gustos de cada client. Es treballa perquè el resultat final tingui originalitat i alhora sigui el reclam que cadascú cerca.

Manipulats

MÉS DE 25 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN LA INDÚSTRIA ENS CONVERTEIXEN EN UN REFERENT EN QUALITAT EN EL SECTOR

Ens adaptem a necessitats específiques. Cuidem el vostre producte.