Mimem el seu jardi com si fos nostre!

Al CET de Parcs i jardins realitzem qualsevol tipus de manteniment d’exteriors: Jardins, piscines, mobiliari urbà i qualsevol altre tasca que vostè vulgui proposar-nos.

Fem manteniment de Comunitats de Propietaris, Instal·lacions esportives, Espais Verds Urbans d’Ajuntaments o altres ens públics, d’Exteriors de clients particulars i empreses i entitats.

Fem manteniment de qualsevol tipus de Parc i jardí, des del més petit al més gran. Fem totes les tasques de manteniment de jardineria per tal que el seu jardí estigui sempre en les millors condicions per a que vostès el gaudeixin.

Ens adaptem a les característiques del jardí, a les preferències del client i al tipus d’usuari i ús de l’espai verd.


Les tasques que realitzem de manteniment són:

Localitzacions: Lleida i Tarragona

Tallada de la gespa amb maquinària autopropulsada, utilitzant la màquina segons les dimensions del jardí.

Veure feines

Màquinaria utilitzada: Perfiladora de gespa

Es realitzaran cada cop que es faci una sega de la gespa. Consisteix en retallar el perímetre dels parterres de gespa, el voltant de mobiliari urbanístic, arbres, rocalles i altres elements varis.

Eliminació de males herbes de rocalles i parterres manualment (amb presència d’arbusts o plantes de temporada), amb el material adequat.

Depenent del tipus de desenvolupament es realitzarà l’esporga més adient. L’objectiu del tipus d’esporga a realitzar serà segons el tipus d’arbre o arbust que tingueu:

  1. FORMACIÓ: formar l’arbre o arbust.
  2. MANTENIMENT: mantenir la forma assolida en la formació.
  3. REJOVENIMENT: Esporga per tal de revitalitzar arbres o arbusts envellits o afectats per algun agent nociu.

Tala d’arbres i arbust de qualsevol mida, segons les circumstàncies, serà necessari l’ús elevadors de grans dimensions. També es pot realitzar tala de branques seques o que sigui necessària la seva eliminació.

Mauris elit velit, lobortis sed interdum at, vestibulum vitae libero. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque iaculis ligula ut ipsum mattis viverra.

Mauris elit velit, lobortis sed interdum at, vestibulum vitae libero. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque iaculis ligula ut ipsum mattis viverra.

Tractaments fitosanitaris preventius i tractaments curatius. Es contempla tots els tractaments fitosanitaris i herbicides necessaris a tots els arbres i elements de parcs i jardins inventariats, ja sigui gespa, rocalles com arbres, per al seu bon estat.

La nostra empresa està inscrita en el REGISTRE OFICIAL D’ESTABLIMENTS I SERVEIS PLAGUICIDES de la Generalitat de Catalunya amb el número L-0073 S. Al mateix temps disposem de personal amb el Carnet de Manipulador de Productes Fitosanitaris amb el nivell bàsic i quatre responsables amb el nivell qualificat.