Quantcast

Actualitat

Més que jardins sostenibles

Parcs i Jardins s’adapta a les necessitats mediambientals i socials actuals. Una trajectòria de més de 30 anys i un equip de 80 jardiners altament qualificats que compten amb la garantia de qualitat ambiental que ens aporta la ISO 14001:2015

Ara, volem anar un pas més enllà i treballar més d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) de les Nacions Unides en el camí de la sostenibilitat ambiental, incorporant la innovació, l’estalvi de recursos naturals i la reducció de la petjada de carboni,  que hem anomenat ASPROS, MES QUE JARDINS SOSTENIBLES i que posem al vostre servei.

Incorporem mobilitat elèctrica al nostre parc de vehicles, renovem les eines de combustió per eines de suport elèctric i renovació utillatge eficient.

Incorporem nous serveis culturals i agronòmics que beneficien el medi ambient. La reducció en l’ús del Glifosat, introduint el mètode de deshidratació de males herbes, control biològic de plagues, utilització d’adobs orgànics compostats i d’alliberament lent, treball amb cobertes i encoixinats, incorporació de tractaments sense exposició – l’endoteràpia, reciclatge de les restes de poda en estella.

A nivell de noves tecnologies incorporem la telegestió del sistemes de reg automàtic, sondatge de control d’evotranspiració i de control del sòl, així com, un sistema de control 24h, per tal d’estalviar aigua i oferir eficiència.

En l’àmbit de conscienciació social sobre sostenibilitat i biodiversitat al jardí, organitzem uns tallers per fer a escoles, parcs i jardins, o jardins particulars, sobre com incorporar més biodiversitat i vida als jardins, el nostre punt de col·laboració des del jardí de casa o des dels parcs  la nostra Ciutat.

ASPROS, MÉS QUE JARDINS SOSTENIBLES

Recordem que amb la contractació de la Jardineria d’ASPROS, a més a més, es crea feina per a persones amb Discapacitat Intel·lectual.

Un servei professional, mediambiental i social, al servei de les empreses i la societat.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es descarga.png