Inici treballs poda especial a la Seu Vella

La setmana passada hem iniciat els treballs de poda especial d’arbrat de la Seu Vella (Lleida). Aquests treballs de poda d’arbrat tenen l’objectiu de sanejar-los, tallant branca morta i que estiguin malaltes, amb risc de trencament i caiguda. Implicarà la tala de 4 arbres (3 Pollancres i 1 Acer) que presenten cavitats internes molt grans i un risc de caiguda important. La zona de la Seu Vella és la de l’entrada principal des del carrer Sant Martí que puja a la Porta dels Lleons, s’anomenen els jardins Wifred I, i afecta a la zona de les escales que puja des del mercat del Pla.

La justificació de la intervenció és fonamenta en un informe tècnic realitzat fa uns mesos per un biòleg i fitopatòleg reconegut, i que s’ha ampliat a la resta d’arbres d’aquesta zona amb un altre informe complementari realitzat fa unes setmanes.

S’intervindrà a uns 30 arbres la majoria Populus (pollancres), també hi ha Acers, Moreres, Catalpes i un Cupressus. Es preveu una durada dels treballs aproximada de 1 mes, i s’utilitzaran maquinària elevadora de grans dimensions per poder accedir en condicions a la capçada dels arbres. Es farà amb mitjans personals propis, i a excepció de les plataformes elevadores que són de lloguer, la maquinària i resta de recursos també són propis.

Enviar comentari

Parcs i Jardins

Als Parcs i Jardins, de Fundació Aspros, comptem amb una trajectòria de més de 30 anys i un equip de 88 jardiners altament qualificats.

Realitzem diferents serveis pel client particular, empreses, institucions publiques.

Copyright 2022 © Parcs i Jardins de Fundació Aspros. Tots els drets reservats.