Parcs i Jardins és una empresa de jardineria que compta amb una experiència de més de 30 anys i que treballa per a institucions públiques com la Universitat de Lleida, la Seu Vella, etc. Però que s’adapta a les necessitats de qualsevol client: des de particulars fins a institucions públiques o privades. Ens dediquem a tot tipus de serveis relacionats amb el sector, com la poda d’arbres i arbusts. 

El fet de tenir arbres o arbusts al teu jardí aportarà frescor i verdor a l’entorn i el convertirà en una zona de confort molt agradable. Tot i això, en aquestes zones verdes i de vegetació és important tant la correcta plantació com el seu manteniment i poda. Nosaltres realitzem els treballs de poda precisos per cada exemplar, neteja, formació de copes i tot tipus de tala. Utilitzem tant maquinaria manual com maquinaria pesada, desbrossadora de tractor, depenent de les necessitats de cada terreny. 

Qualsevol estació de l’any és correcte per a podar les bardisses o arbres, tot i que l’època per excel·lència per a fer-ho és a finals d’hivern i abans que arribi la primavera (entre febrer i març). Nosaltres suggerim fer-ho de dues a quatre vegades l’any per a assegurar que el teu jardí estigui sempre en bon estat. La conservació i manteniment de les bardisses o altres plantes i arbres, per exemple, també dependrà del teu interès, segons els hi vulguis donar diferents formes, més o menys alçada i segons el creixement de cada arbust. Cal tenir molta cura a l’hora de cuidar-les, ja que són molt importants per als animals, especialment pels ocells, que les utilitzen com a lloc de refugi i font d’aliment. 

La nostra experiència i professionalitat, i els nostres treballadors altament qualificats ens doten del coneixement per a analitzar i treballar en qualsevol tipus de zona verda, oferint les solucions més òptimes per a cada cas i assessorant-te sempre que ho necessitis.

Parcs i Jardins

Als Parcs i Jardins, de Fundació Aspros, comptem amb una trajectòria de més de 30 anys i un equip de 88 jardiners altament qualificats.

Realitzem diferents serveis pel client particular, empreses, institucions publiques.

Copyright 2022 © Parcs i Jardins de Fundació Aspros. Tots els drets reservats.