Parcs i Jardins és una empresa que treballa per al construcció i creació de jardins sostenibles i altres serveis del sector des de fa més de 30 anys. Som capaços de desenvolupar tot tipus de projectes, des de jardins petits per a particulars fins a parcs o grans extensions de vegetació per a institucions públiques o privades, adequant-nos sempre a l’interès de cada client. 

Construir un jardí des de zero o renovar-lo és una tasca difícil que requereix una bona planificació i manteniment. Per això, nosaltres vetllem per oferir-li tot allò que necessiti, estudiant cada cas en profunditat, fent una bona planificació i un disseny eficaç i construint o fent el manteniment de l’espai en qüestió utilitzant la tecnologia i maquinària més adequada. La nostra filosofia es basa en la creació de jardins i zones verdes sostenibles i conseqüents amb el medi ambient. És important entendre la importància de buscar solucions ecològiques per a cada projecte, ja que a la llarga afavorirà al jardí o zona en qüestió però també al nostre benestar. 

Per això, nosaltres sempre optem per a desenvolupar projectes sostenibles seguint una sèrie de criteris, com ara realitzar un ús eficient dels recursos naturals, respectar la capacitat de regeneració del medi, reduir i optimitzar l’ús d’aigua i d’energia, protegir i fomentar la biodiversitat, optimitzar el consum de materials i recursos ambientals fent que el seu impacte ambiental sigui el menor possible, resoldre problemes procurant que tots els factors que afectin al problema s’integrin a la solució, etc. 

D’aquesta manera, des de Parcs i Jardins oferim diferents serveis relacionats amb la creació i manteniment de jardins i zones verdes sostenibles i ecològiques: 

  • Moviments de terra
  • Muntatge de sistemes de reg automatitzat
  • Preparació del terreny per a plantacions
  • Plantació d’arbres, arbusts i flors de temporada
  • Sembra de gespa
  • Instal·lació de gespa artificial
  • Elements d’aigua (fonts de jardí, sortidors, estancs...)
  • Murs verds o bardisses

Enviar comentari

Parcs i Jardins

Als Parcs i Jardins, de Fundació Aspros, comptem amb una trajectòria de més de 30 anys i un equip de 88 jardiners altament qualificats.

Realitzem diferents serveis pel client particular, empreses, institucions publiques.

Copyright 2022 © Parcs i Jardins de Fundació Aspros. Tots els drets reservats.