Les males herbes són un dels problemes més habituals en jardineria: ho tens tot ben cuidat i preparat però sempre hi ha alguna mala herba que es deixa veure. L’aparició de males herbes dificulta o impedeix que una altra espècie expressament cultivada per nosaltres pugui créixer o desenvolupar-se en les seves millors condicions. A més, roben aigua, llum, nutrients i terreny als nostres cultius o zones verdes. 

A Parcs i Jardins disposem de treballadors altament qualificats disposats a vetllar perquè el teu jardí llueixi com tu vols. D’entre tots els nostres serveis, també ens encarreguem d’eliminar i ajudar-te a prevenir l’aparició de males herbes amb l’objectiu de fer un bon manteniment del teu jardí. Assessorem i aconsellem als nostres clients tenint en compte cada cas així com els seus interessos i opinions, mirant sempre de trobar les solucions més òptimes i tenint cura del medi ambient. 

Cal conèixer els diferents tipus de males herbes que hi ha:

  • Les anuals: són les espècies d’herbes que moren al cap d’un o dos anys, seguint el seu cicle de vida.
  • Les plantes perennes: són aquelles espècies que causen més problemes, ja que viuen d’una temporada a una altra i produeixen llavors cada any.

Nosaltres, per a evitar l’aparició de males herbes, t’aconsellem que abans de sembrar netegis bé el terreny. Una altra solució és fer la rotació de cultius: canviant de tant en tant el tipus de planta o flor que hi posis.

En referència als herbicides, des de Parcs i Jardins estem gestionant l’adquisició d’una màquina deshidratadora per eliminar les males herbes per tal de no utilitzar el Gilfosat. La reducció de la utilització del Gilfosat aporta grans beneficis per a la ciutadania i a l’entorn on vivim. Per altra banda també ajuda a reduir el canvi climàtic, potenciant la natura en el seu estat natural en detriment dels tractaments químics, millorant la salut i la qualitat de vida dels éssers vius.

Parcs i Jardins

Als Parcs i Jardins, de Fundació Aspros, comptem amb una trajectòria de més de 30 anys i un equip de 88 jardiners altament qualificats.

Realitzem diferents serveis pel client particular, empreses, institucions publiques.

Copyright 2022 © Parcs i Jardins de Fundació Aspros. Tots els drets reservats.