Parcs i Jardins és una empresa especialitzada en construcció, instal·lació i manteniment de jardineria i espais verds, però a més d’oferir serveis relacionats amb la vegetació, també ofereix servei d’instal·lació, supervisió i manteniment de zones de jocs infantils, bancs, taules, tanques, senyals informatius, etc. 

Treballem des de fa més de 30 anys per a institucions públiques com la Universitat de Lleida, la Seu Vella, etc. Però ens adaptem a les necessitats de qualsevol client: des de particulars fins a institucions públiques o privades. La nostra experiència garanteix resultats favorables i professionals. 

Com passa amb els espais verds o les zones de vegetació, els senyals informatius, les tanques i el mobiliari urbà també requereixen un bon manteniment i material de qualitat. L’ús continuat, el pas del temps així com les inclemències meteorològiques provoquen el deteriorament d’aquests equipaments. Per això, nosaltres oferim el millor manteniment i instal·lació d’aquests espais per garantir-ne la màxima seguretat i una vida més llarga i útil.

Per a Parcs i Jardins és important la seguretat i la qualitat dels nostres equipaments però sense deixar de banda els elements del paisatge i d’interès natural i turístic. La nostra filosofia pretén treballar sempre d’acord amb el medi ambient i intentant ser el màxim ecològics i sostenibles que ens sigui possible, per això intentem utilitzar materials i elements vegetals autòctons que s’adaptin al terreny i al clima de la zona en qüestió. 

Gràcies al nostre personal altament qualificat i amb experiència, a més de fer la instal·lació o reparament d’aquests elements, també oferim assessorament pel que fa a la identificació de punts turístics o zones on creiem que és necessari i funcional instal·lar-hi mobiliari urbà, tanques o senyals informatius. Podem crear esbossos i plànols perquè el client pugui fer-se una idea clara del resultat final, sempre seguint el seu interès i el seu gust.

Parcs i Jardins

Als Parcs i Jardins, de Fundació Aspros, comptem amb una trajectòria de més de 30 anys i un equip de 88 jardiners altament qualificats.

Realitzem diferents serveis pel client particular, empreses, institucions publiques.

Copyright 2022 © Parcs i Jardins de Fundació Aspros. Tots els drets reservats.