Parcs i Jardins és una empresa experta en jardineria que, des de fa més de 30 anys, ens encarreguem de l’elaboració i estudi de tot tipus de projectes per a transformar el teu jardí o zona verda en un espai nou i millorat. Treballem amb projectes per a la Universitat de Lleida, la Seu Vella, l’Ajuntament de Lleida i altres espais públics, però també treballem per a privats.

Els nostres tècnics especialitzats s’adapten a les preferències de cada client, assessorant-los des del primer moment i assegurant que cada projecte satisfaci les seves necessitats. En l’estudi de l’espai, donem forma a la natura mitjançant programes informàtics com el QGIS i l’AutoCAD.

La nostra empresa és conseqüent amb el medi ambient i l’ecosistema, per això vetllem per a crear espais i projectes d’acord amb la temporada i la zona a la que es duen a terme. La creació d’un espai verd no és només important per l’estètica, sinó que també ho és per les persones. La qualitat i l’ús de zones amb vegetació tenen un efecte beneficiós sobre la salut, ja que les plantes i flors renoven l’aire i també conviden a sortir al carrer, disminuir la contaminació i son llar de diferents animals i ocells.

Oferim diferents serveis a petita o gran escala: des de jardins particulars, estudis d’interiorisme o arquitectònics fins a projectes d’obra pública; sempre amb la màxima professionalitat gràcies als nostres jardiners altament qualificats. Per això, treballem seguint diferents fases: 

  • Visita de l’espai i estudi de les idees del client
  • Propostes i solucions segons la viabilitat del projecte: instal·lacions, materials, vegetació, regs.
  • Creació final i construcció del jardí, seleccionant les espècies més adequades per a cada zona i adaptant-nos a les necessitats del client
  • La nostra experiència, professionalitat i serietat amb tot el què fem ens posiciona en una de les millors empreses del territori lleidatà.

Enviar comentari

Parcs i Jardins

Als Parcs i Jardins, de Fundació Aspros, comptem amb una trajectòria de més de 30 anys i un equip de 88 jardiners altament qualificats.

Realitzem diferents serveis pel client particular, empreses, institucions publiques.

Copyright 2022 © Parcs i Jardins de Fundació Aspros. Tots els drets reservats.